top of page

Modetøj til kvinder

I Butik Binau 32 får du en ærlig og personlig betjening af vores dygtige faglærte personale Lene, Maria, Vivi og Annette, hvor kunden altid er i centrum.
personale-l.jpg

Vi plejer, at sige at vores tøj er for kvinder fra 25 år og op til den modne kvinde, men uanset hvem du er, er du naturligvis altid meget velkommen i forretningen i Ringe. Vi har mange års erfaring og ry for at yde en fabelagtig service, - hvis vi må sige det selv :) 

Uanset hvad du mangler i klædeskabet, kan du finde det hos Binau. Vi har altid et bredt sortiment i bluser, toppe, strik, tunikaer, kjoler, nederdele og altid et stort udvalg af bukser til enhver lejlighed fra str. S-XXL eller str. 36-46.

Vi følger tidens trends og farver og har altid lækkert tilbehør som tørklæder, tasker, sko og strømper m.m. Vi får nye varer flere gange i ugen, så der er altid noget, der kan friste dig!! 

I Butik Binau 32 kan du også altid finde gaven til enhver lejlighed og et hvert prisleje!

Butik Binau 32 - lidt historie

ButikBinau32.jpg

Butik Binau 32 har ligget på Algade 32 siden 1978 og dengang hed den kun Butik 32 - på grund af husnummeret. Butik 32 er et navn, der står stærkt i mange af vores kunders bevidsthed, og vi har endnu ikke sluppet det helt, hvilket vores logo også bærer præg af. 

I starten solgte forretningen både tøj og brugskunst. Brugskunsten stoppede vi med at forhandle i 1994 for udelukkende at koncentrere os om modetøj. 

Butik Binau 32`s historie har været igennem en lang spændende udvikling. Forretningen i Ringe startede på små 70 m2 og er nu efter flere omgange udvidet til en stor og flot butik på 250m2. Vi har indrettet butikken, så den har en rar og hyggelig atmosfære med en moderne og fleksibel opbygning. 

bottom of page